Get Adobe Flash player

Bentlon


 
 
 
 
 Bentlon, izuzetna kvaliteta temeljena na iskustvu!
 
 
Dizajneri su dobili sljedeći zadatak: razvoj i dizajn opreme za salon koja neće samo izgledati dobro, već će bi ti izuzetno funkcionalna i jednostavna za korištenje. Ništa nije prepušteno slučaju tako da je svaki detalj ove opreme namijenjen upravo vama, profesionalcima.
Visoka kvaliteta Bentlon je garantirana potpuno kompjuteriziranim procesom proizvodnje uz pomoć robota i stalnim provjerama kvalitete. Svaki proizvod tijekom procesa proizvodnje prođe kroz najmanje 20 provjera kvalitete. Ovo je vidljivo kroz finiširanje svakog proizvoda Bentlon. Pažnja je posvećena svakom i najmanjem detalju. Bentlon salon oprema, stolice i dodaci su proizvedeni u Nizozemskoj firmi Dancohr Corporation BV. Dancohr Corporation ima 2 ISO certifkata. ISO 9001-2000 certifkat je dobiven temeljem ispravnosti operativnih procedura i rukovodećeg sustava zasnovanog na zahtjevima koje propisuje Europska zajednica. Kvaliteta koju opisuje proizvode Dancohr je ostvarena. ISO 13485-2003 certifikat za medicinsku opremu je također dobivena, što znači da Dancohr Corporation sada može proizvoditi medicinske proizvode, npr. za korištenje u bolnicama.
Kako bi dobili ove certifikate, čitav radni sustav i sustav osiguranja kvalitete su strogo kontrolirani od strane neovisnog istraživanja što je trajalo mjesecima. Ovi ISO certifkati zaokružuju kvalitetu Dancohr i njegovih proizvoda.Tijekom 30 godina ime Bentlon je dokazalo da je moguće razviti vrhunsku kvalitetu uz zadovoljavajuću cijenu, opremu i dodatke za salone koji zakružuju vaš rad kao profesionalca.
Opremanje wellness,SPA,beauty centara