Get Adobe Flash player

Kriolipoliza

Verna - 4 različite tehnologije oblikovanje tijela za postizanje maksimalnih rezultata

 

Najnovija tehnologija u nekirurškoj medicinskoj kozmetici

Funkcije:

 • kriolipoliza
 • kavitacija
 • laser od 650nm
 • vakum
 • radijska frkvencija
 • crveni fotoni

Područja primjene:

 • redukcija celulita
 • uklanjanje masnih područja
 • eliminacija labave i mlitave kože
 • tretman oblikovanja tijela
 • povećanje mišićnog tonusa
 • intenzivno zatezanje i podizanje kože
 • sprečavanje nastanka bora

Sadržaj i funkcije:

 • infracrveni laser od 650nm+vakum+multipolarna radijska frekvencija+ ultrazvučna kavitacija od 40 Khz+sustav za kriolipolizu;
 • učinkovito za gubitak težine, redukciju masnoća, redukciju celulita, zatezanje i podizanje kože 
 • neinvazivno tretiranje sa ugodnom obradom;
 • radijska frekvencija: 5MHZ radijske frekvencije prolazi kroz 5 do 15 mm kroz kožu; fokusira se na zagrijavanje masnih stanica te intenzivno tretira celulit
 • vakum: vakum može ubrzati cirkulaciju i ubrzati stanični metaboli

 

 

Kriolipoliza

Kriolipoliza je neinvazivna metoda koja nježno i učinkovito uklanja masnoću  s ciljanih područja tijela za koja tradicionalne dijete i vježbanje nisu davali rezultate. Pacijentima može koristiti zbog primjetnih, ali prirodnih rezultata u njihovim problematičnim zonama pružajući im sveukupnu glađu konturu tijela. Kriolipoliza je najučinkovitija u uklanjanju masnoća s trbuha, bokova i leđa.

Ovo je vrhunac neinvazivne tehnologije u medicinskoj kozmetici. Za vrijeme tretmana kriolipolizom hladnoća prodire u kožu sve do masnog tkiva. Hlađenje se nastavlja do unaprijed određenog trenutka s ciljem kristaliziranja masnih stanica čime započinje njihovo prirodno raspadanje. Kontinuirano raspadanje masnih stanica dovodi do općeg smanjivanja razine masnoća.

20-25% masnih stanica na prirodni način odumire u tretiranom području te nestaju u roku nekoliko tjedana Ručni nastavak za tretiranje kriolipolizom koristi vakum što znači da uvlači nakupine masnoća te tako učinak hlađenja može direktno pogoditi masne stanice.

 

Tehnologija hlađenja

 

Trigliceridi iz masnoća se kristaliziraju na posebno niskim temperaturama.

Koristi se naprednom tehnologijom hlađenja za selektivno ciljanje masnih naslaga te eliminira masne stanice postepenim procesom koji ne škodi okolnim tkivima i reducira neželjenu masnoću. Kada su masne stanice izložene preciznom hlađenju, one pokreću procese prirodnog uklanjanja koji postepeno smanjuju gustoću masne naslage. Masne stanice u tretiranom području eliminiraju se na blag način procesom normalnog tjelesnog  metabolizma čime se eliminira i nepoželjna debljina.

 

Prednosti kriolipolize

 

Kao potpuno neinvazivna metoda, kriolipoliza pruža pacijentima mnoge prednosti nad drugim metodama redukcija masnoća. Neke od tih prednosti su sljedeće:

 • ne zahtijeva oporavak
 • nema potrebe za anestezijom
 • bezbolnost
 • nema ožiljaka

Za vrijeme tretmana većini pacijenata je potpuno udobno te mogu čitati, slušati glazbu i jednostavno se relaksirati. Većina pacijenata je već istog dana  u mogućnosti vratiti se na posao ili nastaviti s drugim redovitim aktivnostima.

Vakum i infracrveno svjetlo

Pomoću ručnog nastavka za vakumsko tretiranje infracrvenim svjetlom dolazi do navale krvi u tretiranom području, poboljšava se metabolizam u vezivnom tkivu, ubrzava se mikrocirkulacija i cirkulacija limfnih žlijezda čime se koža i vezivno tkivo intenzivnije oslobađaju toksina. Češćom uporabom povećava se i stvaranje kolagena te koža postaje čvršća. Garantirano bezbolni tretman omogućava detoksikaciju i učvršćivanje vezivnog tkiva te manji gubitak tjelesne težine, kao i tretman celulita i strija te ublažavanje ožiljaka. Ručni nastavak za vakumski tretman u kombinaciji s kavitacijom i kriolipolizom trenutno preusmjerava oslobođene masne stanice čime su maksimalni rezultati zajamčeni.

 

 Laserski uređaj za liposukciju

Laser za smanjivanje masnih naslaga; lagani laser od 650 nm koji se koristi za oslobađanje dubokih masnih stanica, razbijanje stanične membrane i  promjenu masnoća u trigliceride koji tada, zahvaljujući metabolizmu, napuštaju tijelo.

Toplina lasera može stimulirati kolagen iz potkožnog tkiva i hiperplaziju elastičnih vlakana čime tretirano područje kože postaje zategnuto i elastično.

 

 

 

 

Kavitacija

Tijekom kavitacije visokoučinkoviti ultrazvučni valovi stvaraju mikromjehuriće u tkivu tretiranog područja. Ti mjehurići svojim propadanjem stvaraju naglu promjenu pritiska čime se oslobađaju masne stanice na tretiranom području. Oslobođene masne stanice limfnim sustavom dospijevaju do jetre gdje se razgrađuju i pomoću urina napuštaju tijelo.Model D-011 je ekskluzivni kozmetički uređaj pošto koristi frekvenciju od 40 Khz. Zbog specifične frekvencije i visokog stupnja energije, on postiže dublje i dugotrajnije učinke.

Sustav za ultrazvučno uklanjanje masnoća „Vacuum Strong“ djeluje učinkovito na ubrzanje metabolizma tjelesnog tkiva, uklanjanje celulita, učvršćivanje kože te poboljšava elastičnosti kože s dugotrajnim efektima. Osim toga, povećat će se mišićna gipkost i ubrzati stanični metabolizam.

 

                          

Radijska frekvencija

Radijska frekvencija je neinvazivna tehnologija za pomlađivanje kože koja uravnotežuje pH stupanj kože i poboljšava njenu kvalitetu. U kombinaciji s hlađenjem postiže optimalne rezultate u poboljšanju strukture kože. Pri 5Mhz radijske frekvencije u tkivu se stvara toplina kao izvrsna,neinvazivna metoda za ojačavanje ostarjele i uspavane kože.

Visoka radijska frekvencija može veoma brzo poboljšati cirkulaciju te uzrokovati propadanje masnih kiselina i metabolizma masnih stanica kako bi se postiglo otapanje masnoća i gubitak težine.

Koristite sondu za masažu specifičnih dijelova kože kružnim pokretima 20 do 30 minuta nakon nanošenja gela ili sličnih preparata za mršavljenje.

Uglavnom se koristi za zatezanje lica (facelifting), uklanjanje bora, stezanje kože, pomlađivanje kože, tretmane protiv starenja kože (anti-aging), redukciju masnoća.

 

  

Opremanje wellness,SPA,beauty centara