Get Adobe Flash player

Hamam oprema


Blagodati hamama 

Redovni dolazak u hamam nije samo opuštanje. Hamamom utječemo na zdravlje i ljepotu kroz nekoliko procesa:


proces detoksikacije


Vrućina u sauni pospješuje prokrvljenost, što utječe na čišćenje cijelog tijela. Osim toga, para otvara pore i potiče znojenje, kojim tijelo izbacuje toksine. Trljanje kože djeluje kao limfna drenaža, koja pomaže bržem i učinkovitijem izbacivanju otrova iz tijela. Svi ti procesi od velikog su značaja za zdravlje bubrega i jetre.


proces jačanja imunološkog sustava


Povišena tjelesna temperatura potiče naš imunološki sustav na učinkovitije djelovanje. Tako nastaju nove imunološke stanice koje dolaze u naš krvotok te na taj način naše tijelo ubija viruse i bakterije. Prilikom dolaska u hamam i pregrijavanja tijela, događa se isti proces.


proces vraćanja svježeg izgleda kože


Vrućina, para i znojenje poboljšavaju prokrvljenost naše kože. Zbog intenzivnijeg dovoda kisika u kožu, ona dobije više hranjivih tvari koje su potrebne za zdravlje. Trljanje posebnom rukavicom djeluje blagodatno i opuštajuće. Njome odstanjujemo odumrle stanice kože, nejednakosti na koži (mrlje, mitesere i sl.). Na taj način naša koža postaje glatka i sjajnija.


       Čari orijentalnog rituala

 

Čudesni orijentalni ritual kojim ćete razmaziti sva osjetila. Program je pravi doživljaj za dušu i tijelo. Potpuno opuštanje s posebnim pilingom, mnogo sapunice i gnječenjem tijela...

 

Opremanje wellness,SPA,beauty centara